måndag 18 februari 2013

Måndag


Nu har det allt varit många långa gråa dagar men nu i kvällningen var jag ute till Boa och bakom molntäcket skymtade jag månen, kanske och hoppas jag att morgondagen blir lite ljusare.

I går fick jag ett litet förmiddagsbesök av Elvira med husse och matte så det blev lite förmiddagsfika, det verkar att bli hund av henne också men nog händer saker snabbt, jag kan väl säja att de två senaste gångerna har hon varit lite bättre, hon satt bredvid mej på soffan ett ögonblick och även la ner sej på golvet och blundade en stund, det blir säkert bra detta.

Jag var inte ut i går annat än när jag sopade av trappen sen tillbringade jag dagen med att se på skidåkning och stickade.

Det har ju börjat gro lite i sålådan,i dag 4 pelargoner och l tomat, i morgon ska jag så paprika, rosa pelargoner och tagetes, jag känner att jag måste få pyssla med dessa små frön och se dem gro och växa, det ger mej en kick framåt.

Jag var ut i Boa förut och fick med lite mera garn och en bit brodyr, jag stickade en barnklänning i somras och nu har jag fått för med att sätta en liten rynkad brodyr i nederkanten, hoppas att det blir bra och att den är nån liten 2-års tjej som skulle passa i den.

Nu tar jag kväller, jag ska roa mej med att se på nyheter och Familjen Annorlunda till att börja med.
Mulet, kl 19.10 -0,6 grader.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar