torsdag 14 februari 2013

Torsdag


I går sådde jag mina inköpta fröer så nu är det bara att vänta på att det börjar gro, jag ska väl ha flera sorter som ska förkultiveras men jag har inte bestämt mej riktigt. Mina Svärmors tunga (lågväxande) har förökat sej så nu var jag till Siv med lite olika sticklingar. Det blir not en topdressing här på de flesta blommorna i år men det är väl några som behöver sättas om.

Jag fick kallelse igår, Kusin behövde hjälp med hårtvätt och rullning för hon skulle till Församlingshemmet på 11-kaffe idag. Jag gjorde henne till viljes och i dag träffades vi på Församlingshemmet och hon var stilig som aldrig det. Jag är inte så stygg och elak som det kanske verkar med det finns lite komiskt i det hela, hon är vikig och vill vara aningens bättre än andra det står jag för  men när prästen Margareta Lännerwall hälsar henne välkommen som hon gör med oss alla andra säjer kusin: Jag är musikerns syster och där är hans fru och pekar ut henne, men nu var det så att det fanns ytterligare en musiker och Sankt Olavskören som deltog. En trevlig förmiddagstimme med göda smörgåsar, kaffe och kaka och trevlig underhållning.

Eftersom det är alla hjärtans dag var jag in till Lotta o Eilert med lite rosor och en chokladask, när jag kom hem tog jag fram dammsugaren och moppen och städade över lite så nu kan jag ta det lugnt framför TV:n i kväll.

Klockan 16.55 mulet och -2,9 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar