torsdag 7 februari 2013

Torsdag


Trots ett mulet väder och lite snöfall så har dagen varit riktigt bra. På förmiddagen kom det 12 tassar och ett par fötter in här en sväng och det gäller att hålla i det man har för lilla fröken är snabb som ögat men det hände inget särskilt idag.

Tanken att baka något har legat lite latent ett tag men nu kom lusten fram. Först gjorde jag en sockerkaka och sen satte jag en deg till semlor med kesella, och nu är allt bakat och klart. Jag har så svårt för att få mina alster något så när lika men jag tröstar mej med att alla vill inte ha lika stora semlor. Nu ska inkråmet blandas med mandelmassa och lite mjölk och sen vispa grädde. Hoppas att de smakar bra.

En glad nyhet dök upp på chatten, jag har väntat hela förmiddagen "jag klarade det" stod det helt plötsligt på skärmen och jag blev så glad för Adams skull, vilken lycka att klara körkortet 3 veckor efter 18-årsdagen.

Nästa glada nyhet var Stellans arbetskamrat Leif på Mallbacken som ringer och säjer att han är kaffesugen, så trevligt, synd att jag inte hunnit baka semlorna men han fick tugga i sej av adventskransen som jag tog fram ur frysen igår.

I går eftermiddag kom Lotta med sin strumpstickning i en korg, vi hade en liten stund för oss själva vi damer och hon fick till en häl. I kväll ska jag börja sy ihop den blåmelerade tröjan och sticka halskanten. Roligt för allt som blir klart.

Mulet, snöfall just nu och kl 16.20 -5,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar