söndag 10 februari 2013

Söndag eftermiddag.


Nu är RallySweden över, själv har jag inte haft något engagemang i detta men det har säkert varit en fin helg för de som är intresserade.  Själv har jag inte sett en enda rallybil men jag har sett skyltar ute vid stora vägen om målgång i Hamra.

I går var jag på kalas, vi firade både 18-årsdag + körkort för samma kille, jättegod smörgåstårta och även gräddtårta blev vi bjudna på och många gäster var det, roligt att träffa alla.

Jag har förstått att jag har blivit alldeles för gammal för melodifestivalen, jag tittade en liten stund men jag stängde av och ägnade mej åt korsordslösning. Lite nyfiken är man ju ändå på vilka som gått vidare och nog blev jag förvånad när Sean Banan gick direkt, barnen tycker säkert att han är kul men ojojoj.

I går blev den melerade gosströjan klar och har hängt ute för vädring och jag har börjat på en ny stickning, garnvalet är väl inte det bästa men jag ska ju ha något för mej när jag sitter framför TV:n

I dag har jag verkligen haft en vilodag, jag har inte varit utanför trappen och nu ska jag titta på damernas skidskytte och hoppas att de får lite framgångar.

Stora snöflingor har fallit under dagen och klockan 16.05 -7,2 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar