söndag 24 juni 2012

Söndag

En helt vanlig söndag med en riktigt blöt eftermiddag. Liksom igår kväll har det kommit riktiga störtskurar i eftermiddag, innehåller säkert åska på sina håll och på radion säjs det att det skall komma rikligt med regn framför allt i södra Sverige och det får vi säkert känna av här också. Tråkigt för alla semesterfirare för alla behöver ju ljuset och värmen.

Lotta bjöd på kaffe idag för systerson Tomas, Inga och dotter Isolde skulle komma dit och det var roligt att träffas, det blir inte så ofta trots att vi inte bor
så långt från varandra. Lilla Elvira skötte sej fint tycker jag och hundpojkarna är tåliga med henne.

Stickningen kom fram idag, jag har nog inte gjort en maska på hela veckan,inte på grund av tidsbrist men det är läsningen som har tagit överhand, Nora Roberts "Förföljd av det förflutna" 460 sidor har tagit mina lediga stunder. Ganska bra tycker jag och nu har jag Tamara McKinleys "Återkomsten" på tur, jag har kikat lite och jag är inte säker på om jag inte redan har läst den men det spörs snart.

Just nu tittar solen fram mellan molnen och kl 17.55 +14,9 grader.

Mina tankar är att jag så småningom här kommer att sluta bloggandet för jag har en känsla av att jag skriver "för mycket".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar