onsdag 20 juni 2012

Onsdag.

Vaknade och var alldeles ledbruten i hela kroppen efter en natt med Sigge Pettergård, maken till hund tror jag inte finns som ligger hela natten i sängen och det blir inte för varmt. Kvart i sju gick jag upp och vilket fint väder det var.

Lusten att städa över det sista kom och vid tiotiden var det klart. Så lätt det gick när vi var två, Sigge försvann när dammsugaren kom fram, han tog sin tillflykt till altanen.

Jag hade klipptid idag så vovven skulle lämnas hos sin "mormor", jag hann in hos KN Mode en sväng och sen tog underbara Cornelia hand om mej. Jag tvättade inte håret när jag duschade för jag tycker det är så skönt att bli ompysslad. Hon klippte av mej riktigt mycket hår och så blev det hellugg den här gången, fortfarande har jag en pagefrisyr fast bra mycket kortare än tidigare. Idag page men ingen vet hur jag ser ut i morgon.

Jag har fått en fin prydnadsros av en bekant i dag, tackar än en gång Turid.

Eftermiddagen har jag suttit ute och läst förutom en liten sväng till svåger och svägerska och när jag kom hem var det dags att vattna blommor mm både ute och inne. Skönt att ta det lite lugnt, i morgon blir det gräsklippning och att plocka lite midsommarblommor

Sol hela dagen kl. 19.30 + 20,1 grader. Nu skall jag göra lite manikyr och pedikyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar