lördag 27 augusti 2011

Lördag

När jag vaknade i morse till denna kvava dag kände jag att jag måste trotsa min syster och dotter och ägna några timmar till kusin. Hon har ett eget system som börjar med blommor till kyrkogården. Inköp av blomma skall göras, gärna på ICA och så blir det några potatisar och sen fylls kundvagnen på eftersom vi går fram. Ofta blir det tunga kassar med kattströ, kattmat mm. Det är ju inte så enkelt att göra dessa inköp med gåstavar, därför vore det rejälare att hon säjer att hon behöver hjälp med att handla och uträtta ärenden. Efter detta bjöd hon på kaffe och bakelse.

När jag kom hem blev det så mörkt och åskan mullrade på avstånd, men den kom närmare och närmare. Jag satt ute på altanen och läste och ovädret kom närmare, men ovädret höll sej på östkanten. Hoppas att det inte kommer mera åska i natt. På marknadsplatsen blev det nog säkert blött. Tur att vi inte har sådana orkaner liknande den som härjar i Amerika nu.

Nu tror jag att jag skall börja med gardinerna som jag köpte häromdagen, jag känner för att börja nåla, tråckla och sy, alltid roligt med något nytt.

Dagn har varit mycket kvav och varm trots åskskuren är det kl 17.00 +20,3 grader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar