torsdag 15 november 2012

Torsdag


Efter några dagars gråväder kunde jag stiga upp till en riktigt solig fin dag. Jag har varit flitig den här veckan och tagit mej stavpromenader innan jag äter frukost. Måste ju erkänna att det är härligt speciellt i dag när solen sken och det var vackert överallt.

Fram på förmiddagen fick jag för mej att tvätta av köksfönstren och när jag ändå var igång tog jag vardagsrummets fönster också, in och utvänding blev det tvättat och nu får jag ju fortsätta en annan dag. Gardinbyten får vänta lite, men jag har klippt isär gardiner i eftermiddag som jag i alla fall skall sy, om de skall upp till jul har jag inte bestämt ännu.

I går kväll tittade jag på Uppdrag Granskning. Hur i hela världen kan det gå till på detta vis, det var ju ingen som hade ansvar för något och eländet bara rullar på fortfarande. Vad vet vi, kanske att vår kommun har lite av sådana affärer, inget lekland, men det kan finnas andra dolda uppgörelser,som vi inte har en aning om. Ibland undrar jag om heltidspolitiker har någon utbildning för detta kall eller kommer man direkt från gatan med medborgarnas röster i bakfickan, jag är lite nyfiken men för bekväm för att ta reda på detta

Nu tar jag kväller tillsammans med stickningen och lite TV-tittande. I morgon blir det en lättare veckostädning. Ha en trevlig kväll.

Kl 18.35 + 1 grad, i går kväll var det drygt 9 grader varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar