lördag 10 november 2012

Lördag


Jag måste börja med gårdagen för jag hade verkligen finfrämmat i går eftermiddag. 8 månader gamla Alva Algotsson med sina fina föräldrar.

I torsdags när jag satt och funderade kom ju också tankarna att alla små barn som varit runt mej de senaste sjutton åren är på god väg att bli vuxna och visst är det väl roligt med småttingar i närheten. Min tidigare arbetskamrat har ju Johan och David, när de var små gillade jag dessa killar väldigt mycket. Så kom syskonbarnbarn både på min och Stellans sida och Algotssonspojkarna kom lite i skymundan, ja så mycket att jag inte kände igen dem när de blev vuxna men nu hoppas jag att jag kan få se och träffa dem och deras små familjer framöver.

I förmiddags ringde syster Annica och hon och Mats skulle komma hit och plocka ner parabolantennerna som suttit på gavel till ingen nytta. Jag blev så glad för eftersom vindarna tar i här ganska bra har jag fantiserat om att de skulle blåsa ner, nu ligger de på marken härute och väntar på att bli bortfraktade.

Jag har fått ett annat problem, hackspetten tror jag, som har gett sej på vindskivan på garaget och ryckt ut en massa isolering inte kan väl en liten tita eller mes hacka en minst 2 dec lång öppning, detta tycker jag visar mej att huset börjar bli gammalt och murket

Nu är jag ensam och lördagskvällen blir lika som alla andra. TV, stickning och korsord, jag börjar vänja mej med ensamheten och kan trots allt tycka att det är skönt att råda sej själv.

Mörkt hela dagen kl. 16.30 + 5 grader. Annica och jag var till kyrkogården och tände ljus och det skulle ha passat bäst med gummistövlar för det var blött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar