måndag 9 juli 2012

Måndag

De har ju lovat ut åska i flera dagar men nu verkar den vara på intågande, dovt mullrande västerut och himlen ser minst sagt fin ut. Sigge och jag har väl inte varit så idoga idag heller men något har vi ju gjort.

Jag har monterat en barntröja, virkat kant och gjort snoddar, handlat lite och varit in på garnaffären (där är jag trogen), jag var in förra veckan och fick då se bollfrans med pyttesmå bollar och jag tyckte att de var så söta så i dag var jag in och köpte mej vita och svarta. Jag lägger dem i min spetslåda tills jag kommer på vad jag kan använda dem till.

Ortens författare Erling Hedin har kommit ut med ytterligare en bok "Företagsamma män och kvinnor" i Ekshärad, både nyare och gamla företag. Han kom hit i går eftermiddag med mitt ex.
bl a finns Stellans skogstransporter, dotter Lottas brodyr, mamma och Ingegerds sybehörsaffär och kusin Gunnars smidesverkstad med. Trevligt att titta tillbaka i för det blir en påminnelse om sånt man glömt.

Nu har Sigge fått sej mat och om en stund skall jag köra hem honom för familjen är på hemväg och han klarar sej en stund själv, men vi avvaktar och ser om ovädret kommer hitåt för då blir han kvar.

Regnig morgon oh förmiddag uppehåll några timmar men nu ´kommer mörka moln, kl 18.15 + 18,9 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar