fredag 6 juli 2012

Fredag

Vi är "två-sammen" Sigge och jag. Husse, matte och ungdomarna skulle åka på semester några dagar och då blev det bestämt att han får vara här hos mej. Han är jättesnäll, går ut och in som han vill och det behövs inget koppel, väldigt behändig är han för han rastar sej själv trots att vi har elstängsel nästan runt oss men han har hittat sin egen toalett som inte stör någon.

Vi har suttit ute på altanen en hel del i dag trots molnen men tillslut tog blåsten överhand så vi fick lov att gå in. Undrar just när regnet kommer, luften är ju kvav och det tunga blåsandet känns som om regnet är på väg och det har ju spåtts om regn och ev åska.

I kväll blir det TVoch lite handarbete för min del, jag har slarvat med att se på nyheter men ikväll skall det bli av och så skall jag se på friidrott. Nyhetsmässigt behöver jag väl uppdateras en del, men jag har läst på datorn med stora rubriker att Anja Pärsson blivit mamma, men hur många blir inte mammor varje dygn utan att de blir omskrivna i kvällspressen. Konstigt tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar