torsdag 14 mars 2013

Torsdag


Jag ska vara ärlig och säja som det är, sen en dryg vecka har jag inte mått riktigt bra, jag känner mej lättirriterad och tårkanalerna har blivit rensade rejält och sömnen som lyste med sin frånvaro i går  natt, jag släckte lampan ½4 och sov till 7. Jag har kanske fått en släng av vårdepression, vad vet jag men hoppas att det ska bli bättre.

Jag har varit på möte på förmiddagen och sen kom en ljuspunkt, Lotta W hade utförsäljning av gardiner utanför PEKÅ:s. Alla gardiner för 39 kronor/metern och jag lyckades naturligtvis hitta en gardin till sovrummet. På hemvägen började jag fundera på ett tyg som skulle passa i ett av de andra rummen så jag var hem och hämtade med mej Lotta och det blev ytterligare en gardin plus tyg till kuddar. Jag är svag för gardiner och kuddar.

Tack vare Lotta W har jag nu nytvättade fönster i köket och ska sätta upp min misslyckade gardinkappa och jalusier, jag ska flytta kökssoffan och matbordet så det blir lite annorlunda och hoppas att lusten finns kvar så att köksgolvet blir torkat, jag börjar städa baklänges den här veckan.

I morgon får jag fortsätta att städa av och byta gardiner i vardagsrummet för jag är så trött på de som sitter uppe nu och sen blir det nog gardinsömnad.

Efter ytterligare en kall natt och vacker dag visar termometern -2,1 grader klockan 15.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar