måndag 11 mars 2013

Måndag


Jag börjar med lördagskvällen, jag tittade på Melodifestivalen och om jag skulle hittat på att rösta skulle min röst hamna hos Louise Hoffsten, jag tyckte om hennes låt och hon var så fräsch och fin, men det blev riktigt bra med den vinnande låten, inte alls dum mina öron.

I går var jag riktigt stillsam hela dagen, jag njöt av att ligga länge och läsa och bara ta dagen som den kom, tittade på skidskytte bland annat annars var det stilla.

I förmiddags har det varit kusins tur igen, nu skulle det permanentas, hon vill vara fin den damen, Nu är hon krusig och håret rullat på spolar och klipptid har hon på onsdag. I morgon förmiddag ska vi besöka Vårdcentralen sen får det vara bra för min del i alla fall denna vecka.

Nu har det blivit så att jag ligger efter med mitt eget hemarbete, tvättat har jag gjort men sen har det inte blivit något mera men nu är strykbrädan framme och jag ska stryka bort högen för det irriterar mej att jag inte kan ta tag i detta omgående men det är ju så enkelt att skjuta fram saker och ting.

Solen skiner ju så vackert om dagarna men den ger mej lite dåligt samvete så i lördags fällde jag ner persiennerna, jag inbillar mej att jag ska skydda möbler och mattor men egentligen har jag gjort det för att fönstren är så skitiga. Det är ju alldeles för tidigt att stå ute på balkongen med dessa stora flak av glas, det blir för kallt i skuggan och för varmt när solen ligger på.

Runt -20 grader i tidig morgon, nu är klockan 17.10 termometern visar -0,9 grader och nu drar jag i gång med att stryka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar