tisdag 26 mars 2013

Tisdag


Nu har jag riktiga goddagar minsann. Igår städade jag av här hemma så att det duger för mej, dammsugaren ska väl fram men sen får det räcka. i dag har det varit helt underbart, förmiddagskaffe och bakelse med goa Emma och sen blev det att sitta i solen och njuta. Jag drog fram korgstolen på altanen och ställde den i dörröppningen och herre gud så ljuvligt det var. Trots att saknaden efter Stellan är så stor så måste jag erkänna att jag har det så bra, visst gört det ont i ryggen och knäna men jag gör ju det jag menar mej.

Visst känns det bra när man hjälpt andra och att få veta de är glada över den förändring jag hjäpt till med, en bekräftelse på att man gjort någon belåten. 

Tyvärr blir inte alla belåtna eller har svårt att se det fina i tillvaron, det är verkligen jobbigt och jag har ju tidigare sagt att jag inte mått helt ok och jag har fått öka på mitt "lyckopiller" en tid, men nu har jag bestämt mej att jag ska inte medicinera för att andra inte är tillfreds med sina liv, de får ta hjälp liksom jag gjort. Jag är stark just nu i alla fall.

Nu ska jag göra något trevligt, Lotta, Eilert och jag ska till Värdshuset Pilgrimen och äta påskbuffe på påskafton så nu ringer jag och beställer bord.

Vacker dag kl 19.10 -1,2 grader. I morgon bitti kommer lille Bosse. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar