onsdag 20 mars 2013

Onsdag


Alla dagar fungerar inte lika bra. Min "lilla rödas" hjärta har börjat krångla, jag har känt en tid att det har varit lite krångel vid start och i dag var det stilla. Jag trodde att det var för att det varit lite kalla nätter så jag har använt motorvärmare men idag ville det sej inte. Skit, men jag skulle bara till Westlunds och köpa ägg och potatis och det klarar jag mej utan tills i morgon. Jag tyckte att jag skulle ha ett nytt batteri med mågen övertalade mej att det skulle laddas, hoppas då att det går bra.

Jag har haft främmande både i går och i dag, Inga-Lill o Henry från Torntorp kom och överraskade mej i går och i dag var det Sivs tur, roligt att det kommer någon utan att man ska bjuda.

I går fick jag bli lite ilsken på dessa telefonförsäljare, ett 0850-nummer har ringt en längre tid och det går högst 2 signaler sen är samtalet borta, men i går satt jag vid telefonen när det ringde och det var från Miljonlotteriet? tror jag att hon sa, jag tackade nej till hennes erbjudande om skraplotter och vi avslutade samtalet men, i går kväll kom ett nytt samtal från samma nummer med samma ärende och då sa jag till att om jag vill ha skraplotter så ska jag bestämma själv var jag vill köpa dem och att jag inte vill ha flera samtal.

I morgon ska jag till snälla Cornelia och klippa mej för jag är riktigt långhårig nu och på eftermiddagen kommer systra från Torsby.

Svinkallt, klockan 17.55 -5.3 grader och det blåser, tror inte det har varit så kallt på hela vintern.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar