lördag 9 mars 2013

lördag


Det gör inte så mycket tycker jag att nätterna är kalla för jag dagarna är så underbara när solen börjar värma upp och den tär på snön. Jag har haft två underbara eftermiddagar ute på balkongen.

I går förmiddag var jag som sagt till kyrkan, en fin akt med avslut inne i kyrkan. Det är väl tur att det inte är som förr med stora kalas utan var och en kan gå hem till sitt. S ville ändå att vi skulle dricka kaffe tillsammans så vi var på Moccacino, kaffe och nygräddade våfflor så vackert dekorerat med sylt, jättemycke grädde och frukt, det är så trevligt att gå dit och man blir så uppassad.

Väl hemma igen var det dags att byta kläder, åka och handla lite och sen blev det balkongen, jag tog med en ny bok ut men det blev inte något läsa av för mej utan jag blundade i ögonen och vände facet mot solen istället, likadant blev det idag så hittills har helgen blivit som jag förväntat mej.

Undrar lite om jag skall ägna Melodifestivalen ett par timmar i kväll eller ej, jag har ju förstått att jag är alldeles för gammal för detta spektakel (Tycker i alla fall jag), förr var det ju roligt att se välsjungande artister med vackra kläder nu är det visst inne att vara så lättklädd som möjligt. Vi får se hur jag gör, jag har ju mina korsord och böcker att ta till.

Nu ska jag sätta mej och se på skidskytte, det ser ut att vara ett fruktansvärt oväder där. Klockan är 16.35 ute är det -3,3 grader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar