torsdag 13 september 2012

Tordag

I morse var det verkligen dimma, jag såg ingenstans men Sigge skulle ju hämtas och et var bara att dra iväg, jag är inte riktigt säker men strax innan Höökborgen kändes det ut att vara lite halt. Den tiden kommer nu på förrädiska ställen.

Efter frukost för både hund och mej så gick vi faktiskt och vilade en stund och det var riktigt skönt för när vi kom upp var det strålande solsken.

I går tog jag bort en del blommor, bl a lobelior och sommardalior och lite annat, en hel sopsäck full med både inne- och uteblommor. Växthuset väntar på att bli urplockat och det kommer att ske ganska snart det blir mycket ris som skall tas bort.

I det vackra vädret tog jag med mej Sigge och vi åkte ut i skogen en stund, det börjar bli vackra färger och jag plockade blåbärs- och lingonris för att sätta på bordet. Jag tycker mycket om det skogen ger. När jag gick där kom jag på att i fjol höst plockade jag björnmossa och jag har totalt glömt var någonstans jag var men det måste ha varit nära vatten eller myrar. Det spelar egentligen ingen roll var jag var för det finns nästan överallt.

I eftermiddag har jag suttit ute och stickat och njutit av solen, en verkligen fin dag men det verkar som om ett oväder är på ingång och nu tycker jag att det skall bli skönt att ha veranda inglasad när höststormarna kommer. Husse hämtade Sigge och nu i kvällningen har gossarna och Elvira varit här och då är det full rulle. Härligt med dem.

I morgon är jag bortbjuden på 11-kaffe tillsammans med kusin, det blir säkert en trevlig förmiddag.Kl 19.45 + 10 grader,




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar