söndag 23 september 2012

Söndag

Nu tror jag att förkylningen börjar släppa sitt grepp om mej. Jag har ju vilat i strax 1 vecka och idag började det bli tråkigt. Jad gjorde mej en tur till kyrkogården och nu är det inte speciellt vackert med vissna och nerfrusna blommor, jag plockade bort de blommor som planterats så nu är det höstastrar i korgar som får stå tills det är dags för ris och lyktor.

En sväng in till Pettergårds för jag har inte sett dem på ett tag och där blev det kaffe och gofika. När jag kom hem kände jag att jag ville göra något så jag plockade fram kött och köttfärs ur frysen så nu kokar jag dillkött. färsen är inte tinad men jag har 3 limpor i ugnen som jag fick se ett recept på, så nu doftar det både nybakat och matdoft.

Det är allt bra skönt när man börjar känna sej bättre, gårdagen var ju helt enkelt grådaskig så jag bara satt och stickade och slängde ett öga på TV:n emellanåt. Fridlyst tittade jag ju på och jag tror att det är ett naturprogram i 2:an i kväll.

Morgondagen ser ut att bli vacker, om allt känns bra skall nog växthuset rensas ur, blev inget förra veckan, daliaknölarna skall tas upp och det finns en hel del att pyssla med.

Kl 17.45 är det 9 grader varmt ute och det är ju bra så länge kylan håller sej borta och att vi får en fin sista septembervecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar