måndag 17 september 2012

Måndag

I morgon bitti tror jag att jag skall gå upp tidigt och säja Godmorgon och Välkommen till vår sopkörare. Min soptunna är nämligen fullproppad så jag fick inte igen locket, jag fick för mej att göra en kylskåpsrensning och det hamnade både det ena och andra bland soporna. Tänk att jag aldrig lär mej att det är mycket sällan som jag tar till vara de rester som kan bli kvar, men den minsta lilla bit sparar jag ett tag och sen skall det slängas.

I går var det en trist dag tycker jag, gick här och strosade i morgonrocken fram mot tolvtiden och jag tyckte nästan att jag kunde ha gått så hela dagen, men då pratade jag med Lotta och hon tyckte att jag skulle komma och dricka kaffe och ta med stickningen. Så blev det och dagen blev riktigt bra.

Iag har jag haft en riktigt lat förmiddag och jag har inte gjort något nyttigt förrän i eftermiddags, nu är det snart kväller och det bli TV som vanligt men först skall jag förbereda matsäcken tills i morgon och det är min tur att ta med smörgåsar och kaffe på utflykten.

Regn och sol och lite mera regn samt blåst kl 18.40 + 13,2 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar