onsdag 19 september 2012

Onsdag

Otroligt så snabbt allting kan ske. I går eftermiddag när jag kommit hem från "picknicken" hade jag lite ont i halsen, lite huvuvärk och lite näsdropp. Min första tanke var att det varit för dammigt åt mej, men nattens timmar var inte de bästa, upp och ner i ett kör, Panodil, honungsvatten och näsdukar, då förstod jag att jag har drabbats av en höstförkylning.

I dag har jag varit lite vissen men inget ont som inte har något gott med sej, jag låg och läste hela förmiddagen, när jag kom upp kom brevpappret fram och jag tog mej tid att skriva svar på brevet från Kaija från Finland, hon var här som krigsbarn och hon fick åka hem tillbaka när hon var 12 år. Det fantastiska är att hon både pratar och skriver på svenska trots att hon aldrig använder det svenska språket annat än de 2 ggr hon varit hit och då var hon nästan 70 år vid första besöket. Hon är fantastisk, visst märker jag att vårt språk har utvecklats enormt men hon klarar vår brevskrivning galant.

Jag har läst tidningen riktigt i dag och inte bara ögnat igenom och då upptäcker jag att Grey`s Amatomy har börjat tillbaka efter sommaruppehållet, en serie i kanal 5 som jag verkligen tycker om. I kväll blir det väl "Bonde söker fru" och stickningen som gäller.  En mugg med grönsaksbuljong skall jag få i mej, för jag tror att buljong är bra för kroppen när man inte är riktigt frisk, man får ju i sej både vätska och lite goda smaker.

Vädret har väl varit både till och ifrån, kl 18.30 + 9,5 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar