torsdag 17 maj 2012

Torsdag

Å 10 mm regn hittills idag, hur mycket vatten finns det i luften. Solen har ju tittat fram lite mellan skurarna och jag var ute på balkongen en sväng och fick då höra ett vårtecken: Göken.

Lotta, Eilert och jag har varit ute på en liten tur idag, vi har varit på Konstrundan här på Kyrkheden. Vi har ju duktiga konstnärer här i bygden och det skall vi vara stolta över.

Jag köpte blommor i går och på förmiddagen gjorde jag i ordning vaserna till Kyrkogården, Lotta har planterat fint i små korgar, och vi var dit med dem. Min pappa skulle ha fyllt 99 år i dag om han funnits kvar och om 2 veckor är det 3 år sedan Stellan gick bort, mycket har hänt bara på de 3 åren och i dagarna har en ny sorg drabbat grannskapet. Jag kan inte låta bli att tänka på familjen, man kan inte förstå hur det är om man inte varit med om något sådant.

I förmiddags började jag att sticka på men 3:e Pippi-tröja och så håller jag på med sjalen, jag har även paketerat några små presenter till lilla Signe som fylle 3 år den 12 maj. Lotta får ta med kassen till Torsby i morgon för vidare befordran till Hammarö. Hoppas att hon tycker om presenterna.

Varierande väder som sagt just nu mycket moln kl. 17.05 + 11,3 grader. Idag har den svarta vaxduken åkt av köksbordet och fram kom en naturligt sliten chabby chic-möbel. Ha en trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar