onsdag 16 maj 2012

Onsdag

Nu sitter jag här mätt och belåten. Lotta o Eilert har varit här och vi har ätit middag tillsammans. Jag har förberett maten tidigare så det var i stort sett bara sallad och kantarellsås som jag gjort idag.

För övrigt har det varit lugnt, lite förmiddagspyssel har jag ju haft för mej men inga stora grejer. Jag var in och handlade lite småsaker och när jag kom hem var Lotta här, hon skulle till Granngården och undrade om jag ville med dit. Så klart jag ville, men jag lyckades låta bli att köpa något och hon skulle in på garnaffären och jag klarade att gå in där utan att öppna plånboken. Men Nassen som jag stickat har blivit monterad och satt nu bland garnnystan. Han blev så fin.

Efter maten gjorde vi en tur till växthuset för att vattna, men usch det ger mej ingen inspiration att börja göra iordning därute, jorden är urlakad och torr inne och utanför är det "stövelvär", gräsmattan och rabatter är genomsura och när kan man ta sej ut med gräsklipparen eller stå på knä och rensa rabatter?

Lotta och jag var till Westlunds på studiebesök när vi ändå var ute och åkte. Herregud så mycket kycklingar av alla de slag, kalkoner som inte var så fagra direkt, ankungar och flera slags höns, marsvin och getter förutom alla nötdjur, hästar, hundar och katter som gården huserar. Vilken härlig miljö och arbetssamma människor, Ida är ju så duktig med allt.

Det har ju variit riktigt skapligt väder idag förutom några regndroppar i eftermiddags, kl 19.55 + 12,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar