torsdag 18 juli 2013

Torsdag


Äntligen blev det dags för dusch och nu sitter jag här i min lilla röda och tar igen mej efter att ha klippt gräset.  Innan jag hann äta frukost var kusin på tråden. Vi skildes åt 19.30 i går kväll och 13 timmar efter var det dags, hon behövde Alvedon så det var bara att åka iväg, köpa piller, plocka i ordning i hennes kök och diska. Väl hemma igen så blev det gräsklippning och naturligtvis så glömde jag att köpa hem bensin men jag körde så länge det räckte och tog en paus och hämtade mera. Nu är det färdigklippt för min del för slänterna orkar jag inte med.

I går var jag borta i stort sett hela dagen,  klockan 14 var jag och kusin bjudna på 80-årskalas igen, denna gång på Kyrkheden, det var så trevligt med mycket god mat kaffe och tårta och därtill allehanda starka och svaga drycker, gubbarna som var där njöt verkligen, en trevlig eftermiddag som avslutade med musik från Adinas kafé men så länge var vi inte kvar.

När jag kom in på byvägen här fick jag se en röd Porsche parkerad vid stallet. Magnus och Gunnel har kommit hit till Våle, vad jag blev glad, vi satt ute och tittade på gamla foton och annat och det blev faktiskt ett litet glas rött. De stannar några dagar för att följa Midnattssolsrallyt, sen blir det att vänta in storebror Wigren med sin Gunnel, hoppas att de dyker upp snart

Jag tittade på Allsång från Skansen i tisdags, jag tycker att det är lite uppskruvat trots att det är äldre och yngre artister och lika bland publiken, Rikard Wolff tyckte jag nog var bäst.

Otroligt vackert väder, en nattlig regnskur skulle inte skada, kl 19.50 +22,3grader och lite mulet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar