tisdag 2 juli 2013

Tisdag



Nu sitter jag här och väntar att de mörka molnen ska dra iväg, det har kommit en rejäl skur och nu väntar jag på uppehåll så att Sigge och jag kan ta skogspromenaden. Man mår riktigt bra av lite barrdoft. Det blir inte så långa promenader eftersom ryggen säjer ifrån men det blir lite längre dag för dag.

Sigge har haft fästingar på sej, Lotta hittade en i går kväll och idag fick jag se ett sådant äckligt litet kryp på hans päls, undrar vad Gud tänkte när han skapade fästingar och älgflugor, jag kan då inte förstå till vilken nytta de är.

I dag har jag gjort en riktig rensning i kylskåpet, jag fortsätter med att spara små skvättar i burkar och får sedan slänga dem, varje gång jag gör en sådan rensning lovar jag mej att sluta med detta sparande men jag glömmer så lätt.

Det är raka puckar på vårat apotek, i dag skulle jag gå in och köpa en värktablett som jag läst om, svaret jag fick var: eftersom du inte kan äta diklofenak så kan du inte äta denna heller och förresten så har vi inga receptfria hemma Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka svaret men en charmkurs skulle inte sitta fel.

Ja, inte ser det ut att bli bättre väder utan jag får nog ta fram mina regnkläder och göra promenaden, klockan 17.45+12,8 grader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar