fredag 5 juli 2013

Fredag


Nu är det några dagar sen jag skrev, jag ska inte skylla på att jag haft förmycket att göra utan det är ren och skär slöhet men nu ska det bli några rader.

Sigge har ju varit här hos mej en vecka och han har fått den tid han vill ha av mej. Vi har haft det mysigt och han har somnat i mina knäveck varje kväll, visst har vi kämpat  om täcket ibland men det har löst sej och i natt har han sovit hos B-M så att han skulle vara närmare hemma när familjen kom hem i morse.

När Sigge åkt härifrån i går eftermiddag bäddade jag rent i sängen och det med hel nytt påslakan och det ångrade jag rejält i natt när lakanet kändes hårt och prassligt, det resulterade i dålig sömn och nästa gång jag har nya lakan ska de tvättas före användning.

Jag var till Cornelia och färgade slingor i går, så skönt att få sätta sej och bli ompysslad och kunna gå ut från salongen som en ny människa, inte så konstigt att jag tyckte att det var fredag hela eftermiddagen.

I dag har det varit en liten städdag och plock med blommor, de småpetuniorna behöver plockas innan de hamnar på golvet och vattning både ute och inne och när jag vattnat klart ute kom världens regnskur, då kändes det som ogjort arbete.

I eftermiddags köpte jag med mej två napoleonbakelser och gjorde "visit" hos kusin. Hon ser inte ut att må bra, hon är verkligen stapplig och börjar berätta saker om och om igen och jag lider med henne och jag har förmågan att engagera mej, jag måste komma i håg att hon har bror med familj som hjälper henne och jag ska försöka ta hand om mej själv och de mina.

Det här blev ju ganska tråkigt men så här är det, vädret ska ju bli fint under helgen och nu klockan 20.25 +17,8 grader.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar