fredag 26 juli 2013

Fredag


Nu sitter jag här och tycker att jag doftar som en svettig ylletröja, jag klagar inte men måste säja att det är varmt.

I går eftermiddag/kväll mullrade åskan under några timmar och jag väntade bara på regnet, men icke, inne i samhället kom det 10 mm och här blev det endast några prickar på trappen, jag hade hoppats på en regnskur så att jag kunde vila från att bära vattenkannor men så blev det inte. Men, jag har skördat fyra tomater, de var jättegoda.

Jag har hittat en för mej ny grupp på FB, diskutera Hagfors heter den, jag började läsa den och upptäckte att varken Ekshärad, Uddeholm, Råda, Sunnemo med flera byar runt tätorten Hagfors inte var nämnda, och helt plötsligt var jag medlem i gruppen och började framföra mina åsikter, jag fick en fråga om vad det var konkret som jag ordade om. Jag tog upp ämnet gatubelysning, innebandyhall, biblioteket placering och badhuset som är nedlagt. Där fick jag på moppo, Jag skrev sett från min sida och menade att biblioteket här i Ekshärad kunde finnas i en lugnare miljö än i Centralskolans korridor, och badhuset menade jag det som funnits här med blivit nedlagt, Skitsnack fick jag till svar och den personen och började jämföra med Karlstads Kommun och deras badmöjligheter, för de flesta boende i Hagfors kommun tänker bara på tätorten och att det bor mest folk där. Nu ska jag inte skriva mer om detta men jag är ganska säker på att jag kommer att fortsätta läsa och kanske skriva lite i gruppen.

De senaste dagarna har jag mest läst och löst korsord, att sticka blir för varmt, blåljusen med utryckningsfordon har åkt fram och tillbaka tre kvällar på rad, i går var det väl åskan som ställde till det. I kväll har det varit lugnt och hoppas att kvällen fortsätter vara fin, när det mörknar lite tänder jag lyktorna och lägger mej raklång i altansoffan och njuter.

Klockan 20.00 +23,1 grader varmt och solen skiner ännu någon timme.

åskan som ställde till det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar