måndag 8 juli 2013

Måndag


Vilka fina sommardagar vi har och en sån tur för alla semesterfirare. Jag sitter här och njuter av den fina kvällen och det finns inte ett TV-program som får mej att gå in nu.

Helgen har varit lugn och skön, inget planerat utan dagarna rullar på, i går var jag till familjen P och hälsade välkomna hem, det var bara mor i huset och Sigge som var hemma,, där fanns kaffe och alldeles nygräddad kaka, det smakade ljuvligt.  Å som pricken över i kom Sigge med en påse som innehöll smycken som tack för att han varit hos mej, de var så fina och jag blev jätteglad.

Nu sitter jag här mätt och belåten efter att ha varit hos grannfrun och ätit smörgåstårta tillsammans med döttrarna i huset och ena mågen, Marianne kan verkligen göra smörgåstårtor.

Vi går liksom på  "lätten" här, i förmiddags var M och jag bjudna till Siv på förmiddagskaffe, därefter hem och laddar tvättmaskinen, sätter på diskmaskinen, hänger tvätt och lägger i en ny maskin och däremellan har jag legat raklång på soffan och läst Vi stressar inte speciellt mycket här utan jag tror att vi är ganska lika med att kunna ta det lugn utomhus.

Helt underbara dagar och det finns knappt ett moln på himlen, klockan 20.05 +20,6 grader utomhus och på altanen visar termometern 23 grader, underbart. Allt är vattnat och klart så nu är det bara att gilla läget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar