söndag 9 februari 2014

Söndag


Då är rallyt avklarat för detta år och nu är det OS som gäller. Jag blev ju så upprörd över Uppdrag gransknings program hur människor blev behandlade så jag var beredd att bojkotta programmen på TV. Men jag är inte sämre än jag kan ändra mej, jag blev lite nyfiken på invigningen i fredags eftermiddag och nu har jag suttit framför TV:n i 2 dagar och blivit underhållen, och bra gjort av våra skidåkare.

I dag tänkte jag på att den här vintern har jag inte varit ute särskilt mycket, temperaturen har ju inte hindrat mej men hela hösten och vinter har ju varit mörk och solfattig och när snön äntligen kom blev det slaskigt och jag har inte varit motiverad och nu har jag inte varit ut varken i går eller idag, inte en människa har jag sett förrän i eftermiddags när vår "rocktrubadur Per i Vråa" var in på verandan en sväng. Det blev ett riktigt brummande härute och det berodde på att han åkte skoter.

I morgon ska jag försöka att göra i alla fall en nyttig sak, vad jag ska ta mej till med är inte riktigt bestämt än för jag har legat på latsidan en tid och då kommer allt efter, bl a så har jag tvättat så det finns en del strykning, det har blivit lite oordning i skåp och garderober, städningen har gått på "lätten" en tid.

Min lilla röda är på reparation, ska få nya bromsrör så nu har jag en större röd som jag kan åka i om jag behöver någonstans men hittills har jag hållit med hemma, det var dåligt väglag idag har jag hört.

Jag har i alla fall gjort klar en barntjöja under helgen och snart stickat klart ett bakstycke på en ny så även om jag inte rör med särskilt mycket så är händerna igång.

Snöslask och regn om vartannat, temperaturen +2,1 grader hoppas att solen snart tittar fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar