onsdag 8 januari 2014

Onsdag


Äntligen har jag kommit tillrätta med dagarna på nya året. Gårdagen gick fortfarande i lättjans tecken men idag har vardagen börjat komma fatt mej. Två maskiner tvättade och handtvätt av en kofta och några jumprar som jag hängt ute på altanen, inte för att jag tror att de torkar därute men det känns skönt ändå.

Jag har ju lovat mej själv att inte plocka bort julen förrän efter Knut men hur som helst så försvinner någon tomte och ljusstake då och då men jag ska försöka stå ut några dagar till med granen och lite till, men adventsstakarna plockar jag bort idag, de har ju stått framme så länge och det blir en liten förändring med fönsterlamporna.

Vädret är ju så fruktansvärt tråkigt och jag tror jag får för lite syre för promenaderna har varit få och jag känner inte för att gå ut och gå men idag kände jag att det saknades luft så jag gick ut på balkongen och trampade några kilometer på den gamla motionscykeln, det var skönt att byta lite luft i lungorna och inte blev jag blöt.

I min nya agenda har jag skrivit in födelsedagar och saker som jag behöver komma ihåg, hoppas att det blir ett bra år för oss och att det kommer en fin vår och sommar efter denna vinter som säkert är sämre än snö och vinterkyla.

Klockan 14.30 är det fortfarande molnigt och regntungt termometern visar på + 5,3grader, domherrarna är här och äter och nu tror jag inte längre att de spår snö.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar