måndag 25 november 2013

Måndag


I dag har jag börjat känna av att det nalkas till 1:a advent och det börjar lysa av stakar i fönstren och även utegranar och då får man en föraning om att det snart är jul.

Sovrummet skulle städas i dag har jag bestämt tidigare och vädret var ju perfekt för att hänga ut mattorna, sängkläderna får frisk luft nästan varje dag. Nu doftar det Ajax och friskt i rummet och nu hoppas jag att jag sover gott inatt.

Sigge var här hos mej i går och han har sina rutiner när han kommer hit både ute och inne och i går förmiddag kom en tjej hit och hon var lite gåpåig med honom, jag hade precis gjort en kopp te och en smörgås när jag får höra ett mullrande ljud från Siggevännen, inte vet jag om han passade smörgåsen eller om han tyckte att det blev för mycket ändå.

I förmiddags ringde det från ett främmande mobilnummer och jag svarade med både för- och efternamn, kvinnan frågade efter Siv, jag sa till att jag heter inte Siv och det blev fart på henne och sa att det skulle registreras rätt namn, till slut var jag tvungen att fråga var hon ringde från och då var det bokklubben Svalan som har skickat med en bokkatalog och hon undrade om vi tillsammans kunde göra en beställning på böcker, det hade jag ingen lust till så jag undrade om jag kunde ringa upp om jag var intresserad av någon bok men det gick inte alls utan hon skulle ringa i morgon men då är inte jag hemma.

Snart är det dags för Sommarpratarna, det är intressant med sådana program tycker jag men Så mycket bättre  tyckte jag spårade ur i lördags, jag har svårt med rapparen Ken och hans tolkning, det märktes på de övriga deltagarna att de reagerade. Och efter Sommarpratarna i kväll är det den norska serien Hjem.

Klockan är nu 19.25 -3 grader kallt och nu tar jagstrumstickningen och kryper upp i soffhörnet.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar