tisdag 12 juni 2012

Tisdag

I dag blev den planerade Risbergsresan med grannfrun av. Jag skulle ha sommardalior till en rabatt och E skulle också ha lite mera växter. Regnet öste ner och det var inte speciellt tilltalande att tänka på att det var plantering på gång. Men vi och ett stort antal flera var ute i samma ärende. E behövde även handla på Ica så det blev en mellanlandning innan vi hamnade hemma hos Johnssons. Kaffe och nystekta wienerbröd smakade gott.

När jag kom hem var syster Annica här Lotta var i Boa så där satt dessa två fruntimmer och lilla Elvira som var riktigt alert. Annica skulle till Uddeholms Golfklubb i ett ärende och ville ha mej med som ressällskap, och varför inte jag har ju inte gjort annat än åkt bil förut i dag så varför inte fortsätta.

Nu är det lugn och ro här hos mej, hungrig var jag också så jag gjorde varsin toast med ost och skinka till mej och Lotta, sedan blev växterna vattnade och nu skall jag kolla Allers som kom idag.

Regnat har det verkligen gjort 3o mm visar regnmätaren men jag har nog inte tömt den sedan söndan, kl 17.30 +15,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar