tisdag 27 februari 2018

tisdag



Vilket vinterväder det blev så här i februaris slut. Kallt, blåsigt och snö. Om ni bara visste hur det har yrt snö här idag. Jag skulle bort och fixa till mina naglar, manikyr heter det visst, idag. Jag fick ett besök i julklapp och det var häftigt. Mina naglar blev omskötta lackade, olja på nagelbanden mm jag vet inte riktigt vad hon gör men jag tycker att det är skönt att bli ompysslad särskilt när det gäller fingrarna, tårna går inte så bra, jag får svimningskänsla när någon annan tar i mina fötter. Jag har dåliga naglar men nu har de växt och lacket sitter säkert i sex veckor så det är verkligen hållbart och detta kommer jag nog att unna mej framöver.

Efter fika och underhållning av Åke P med matte och Emma åkte jag hem, jag hade en känsla av att jag kanske inte skulle ta mej genom drivorna med bilen så jag förberedde Emma och Mari att jag skulle ringa direkt jag kom hem men jag fick vända tillbaka och få hjälp att ringa efter Westlunds som kom och plogade bort snön så jag tog mej hem, gudskelov och tack för att ni finns för annars vet jag inte hur det skulle ha blivit i denna snörika vinter. Nu har jag suttit här med mina nya naglar och stickat och kikat in lite på Farmen som jag nästan skäms för att jag  tittar på ibland, jag brukar mest se på söndagarna då de har tävlingar.

Jag var på återbesök hos sjukgymnasten i fredags och hon tycker att allt ser bra ut, själv tycker jag att det inte händer så mycket just nu, men jag får försöka komma ihåg att det kan dröja upp till ett år innan allt är färdigt i knäet. Det är nog inget annat än att träna på  och det känns riktigt bra, en gång i veckan är kanske i minsta laget för det man gör hemma blir ju inte så bra alla gånger.

I går fick jag abstinensbesvär, jag har stickat på en liten flickklänning i ett gammalt bomullsgarn som legat något år, färgen var inte någon favorit och när jag tittade lite närmare på det jag stickat tyckte jag att det såg nästan lite solkigt ut, usch, jag drog ur stickorna rullade i hop allt och nu finns styckena säkert på Holkesmossen i Hagfors för sopbilen var här i morse, men i går kväll började jag sticka strumpor igen, jag kunde inte ge mej med sockorna så nu blir det två goda vänner som ska få var sitt par.

Nu ska det snart bli lite korsordslösande, en liten stund varje kväll ägnar jag mej åt korsord för det tycker jag är så avkopplande och sen ska jg läsa till jag näst intill sover.

God Natt mina vänner.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar