torsdag 28 december 2017

Nu är snart 2017 över


och man ska lära in ett nytt årtal och så blir man ett år äldre, det går några dagar in  på nya året och så har man vant sej. Jag hoppas och tror att det ska bli ett bra år även för mej.

Det knatar på och går framåt tycker jag själv, julhelgen är över och den blev väl inte precis som vi tänkt oss men en förkylning i familjen ställde till det och det gjorde att Lilla julafton hos min syster blev inställt för min del men Annica oh Mats kom hit till mej på julafton och vi åt och blev mätta, juldagen bjöd jag en kusin med fru och son hit på middag och vi hade det riktigt bra. Saknaden av sjuka dottern och måg kändes så klart men det gick bra i alla fall.

I går var Lotta med mej till sjukgymnasten på sjukhuset och hon tyckte att jag har skött mej bra. Vinkeln i knäleden var 110 grader nu mot 95 grader när jag blev utskriven och om två veckor ska jag börja med styrketräning i grupp, det ska bli intressant och hoppas att jag tycker om det för jag är av naturen lat och jag gillar inte träning särskilt mycket men jag tror att det kan vara bra för kroppen. Denna träning är helt frivillig och man kunde få komma en eller två gånger i veckan. Det ska bli spännande och förhoppningsvis kan jag själv ta bilen om det inte blir för dåligt väglag. Och väglaget här hos mej är en enda skridskobana från trappen och ända ut på väg 239. Lotta sandade åt mej fram till bilen så jag kan komma till postlådan och hämta tidningen på morgonen, det gick bra idag, det kom snö på morgonen och med hjälp av kryckans dubb gick det bra men usch så obehagligt det är med ishalka.

Kan ni tänka, jag har hittat min kortläsare som jag trodde att jag slängt bland soporna, en ny dosa kom i fredags och på måndag kväll skulle jag ta fram ett spiralblock och döm om min förvåning, inne i blocket låg dosan så nu har jag två stycken.

Det böjar bli lite tråkigt att inte kunna ta bilen och åka iväg, jag törs inte riktigt än men kanske att jag åker in till samhället i morgon och handlar lite för något gått ska jag ju ha på nyårsafton, kanske att det blir en hummer och en bit oxfilé med hasselbackspotatis och en god sås och kanske ett glas vin, vi får se med jag har i alla fall köpt mej en bingolott så jag kan hoppas på vinst.

Och kryckorna, jag glömmer dem stup i ett i ett annat rum och jag går ganska obehindrat inomhus men ibland är det skönt med ett extra stöd.

Gott Nytt År på er!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar