lördag 2 april 2016

Lördag


Men himmel så sjuk man kan bli av en vinterkräksjuka eller vanlig maginfluensa med diarré. Natt till tisdag däckade jag ihop rejält och jag måste säja att en riktig förkylning är allt mycket lättare. Ja nu är väl det värsta över får jag innerligt hoppas men till att börja med ville jag ju gärna veta var bacillerna kommit ifrån, jag har inte hört någon som varit dålig just nu, tanken på matförgiftning infann sej, jag köpte mej lantpaté till påsken och den åt jag av innan eländet bröt löst. Eftersom mina knän har gjort ont har jag tagit diklofenak 2 ggr dagen ett tag, inte tabletterna, kunde det möjligen vara detta som ställde till det eller något annat otäckt. Tankarna har snurrat.

Trots allt så har jag bestämt mej att jag blivit smittat av någon för i morse hör en anhörig av sej och har råkat ut för samma elände, så 48-timmarsregeln vet jag inte om jag kommer att lita på och inte tror jag att inkubationstiden är nästan en vecka. Vissen och ont i benen fortfarande men för en stund sen kokade jag mej lite kaffe och märkligt nog tycker jag att livet blev lite lättare, hoppas att det varar.

I dag tycker jag att det är riktigt tråkigt, dåligt väder och ingen människa syns till, jag gjorde mej en tur till samhället och köpte mej mjölk och en tidning så att jag kan fördriva tiden med att lösa korsord, bokläsning och lite annat.

Gårdagskvällen tillbringades framför TV:n Lets Dance, roligt att se på dansarna men nu tycker jag att det spårar ur för David Hellenius med hans  nakenskämt och nästan för närgågna frågor till Tomas Wassberg, detta tycker jag inte är roligt occh varför så häftigt med nakna rumpor på gubbar, de är väl i stort sett lika varandra, nej det är väl ett familjeprogram och att springa naken över dansgolvet kan väl bara tillfredställa den byxlöse.

Nu har jag talat ur mitt hjärta och ibland måste man få säja vad man tycker och hur man mår och jag har mått riktigt illa så nu kan det bara bli bättre.

Ha en trevlig helg.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar