lördag 9 april 2016

Lördag igen


Just nu ser det ut att våren kanhända är på väg. Efter några veckors moln och regn och någon solskensstund är himlen blå, tibasten blommar så vackert med sina rosa blommor och scillorna blir fler och fler och den ensamma tulpanlöken kommer även detta år. Jag ser även att det börjar bli stora knoppar i någon buske och påskliljorna som är planterade ute i gräset börjar växa så trots dåligt väder så pågår växtligheten.

Grannen repar sej bra efter lårbensbrottet, han kom hem från sjukhuset i tisdags och det blir bättre för varje dag, jag trodde faktiskt inte att han skulle vara så rörlig men det går fint med rollatorn och med lite hjälp klarar de sej bra.

Jag själv har hämtat mej från magsjukan och nu är det inget problem med aptiten, det enda är att jag vill gärna ha mat, i går unnade Lotta och jag oss att äta tacosbuffé som var dagens rätt på Ica, mycket smakligt och mycket folk. Det har blivit ett riktigt uppsving i restaurangen.

Mina små plantor börja växa till sej och under veckan har jag planterat om paprikorna, nu börja det bli dags att stötta upp några tomatplantor, eftersom jag inte har växtbelysning börjar de bli lite långa och då får man stötta upp dem och hoppas att det blir varmare ute så att de får stå ute dagtid det gör dem gott.

Nu är det snart TV:dags, jag börjar kvällen med Postkodmiljonären sen får vi se vad det blir, Korsordet i NWT och melodikrysset är löst så blir det inget tv-tittande har jag krysset i VF att falla tillbaka på.


Trevlig afton



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar