lördag 14 november 2015

Lördag eftermiddag


Trots alla sorger och bedrövelser i världen unnar jag mej faktiskt att få vara glad idag. Jag har nämligen köpt mej en ny dator, detta har jag tänkt på ett bra tag för min förra är utsliten, den lyder inte när jag trycker på tangenterna, den hoppar över bokstäver och mellanslagsknappen fungerar dåligt. Visst kommer det att bli felskrivningar och glömda bokstäver i fortsättningen men då slarvar jag. Lotta har hjälpt mej att installera så nu är det viktigaste gjort och jag kan använda den men nog har funktionerna ändrats sen jag köpte min förra dator för sex år sedan. Kul i alla fall nu har jag gett mej själv en julklapp.

Syster Annica, Lotta och jag hade pysselafton i onsdags, roligt att träffas och göra lite saker tillsammans, och tänk så mycket spetsar och band av alla de slag som finns lagrade, Lotta hade med sej så fina papper som man kan göra kort av, apparaten som man ´"trycker" fram mönster i är ju rolig. Vi producerade inte mycket men trevligt hade vi.

I torsdags var jag till bilprovningen men bilen och som alltid hittar de fel, denna gång var det en bromsskiva skadad och detta ska åtgärdas redan på onsdag. Bromsarna är viktiga.

I morgon är jag bjuden till Diner 45, det ska bli så trevligt tillsammans med grannfrun och hennes döttrar hoppas att det blir en fin dag med solsken när vi ska ut på tur.

I kväll blir det "Så mycket bättre" för min del men innan dess kanske jag syr färdigt stolsdynorna som jag började med i går, det är allt trevligt med en stund med symaskinen, men först ska jag tända ljuslyktorna och så vill jag gärna att det kommer lite snöpuder så att det blir lite ljusare på kvällarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar