fredag 9 oktober 2015

fredag

Allt som oftast så är jag benägen att skjuta upp saker och ting och till ett annat tillfälle, men vid frukost i dag kom jag på att ville flytta på kökssoffan och bordet. Så lätt det går ibland, nu är det lite ändring i köket och det känns lite bättre. Jag var lite försiktig efter tapetseringen i köket så kopparsakerna har inte blivit uppsatta men nu ska det ske, de ligger nu på köksbänken blanka och fina, så bra. Ibland går det lätt.

I går var jag på församlingshemmet på 11-kaffe, mycket trevlig med underhållning av en trubadur från Grums. Det är fint när det ordnas lite trevligt för oss lite äldre ungdomar, vi behöver inte så bråttom utan kan unna oss lite trevligt umgänge en dryg timme varannan torsdag.

Jag är så belåten med min nya tandläkare, det känns lite obehagligt när en ny människa ska börja jobba i min mun men det har gått fantastiskt bra, oron har släppt och jag är riktigt stolt över mej själv och vilka fina människor som tar hand om en. I onsdags när jag var på Folktandvården och låg där och gapade kom tanken, stora porer, generande hårväxt, stora näsborrar och trasiga tänder, fy, tur att någon vill ta hand om mej.

Jag var till Torsby i går också, jag har plockat ihop strumpgarner som syster Annica ville ha, hon har en sådan period nu så strumpstickorna ska användas. Vi var in till Toria och handlade, det ä roligt att gå in i en annan mataffär, sortimentet är inte lika som här hos oss och så klart, i blomsteravdelningen hittade vi hjärtan av grönmossa och så fanns det lite småsaker att dekorera med så nu hänger hjärtat på yttedörren, alla sommarblommor är borta och nu har jag pyntat med lite ljung.

Skönt när jag känner mej nöjd med dagen, Fiskbilen levererade 3 havskräftor och 3hg rödingfile 180 kr, det smakade underbart i denna fredagskväll. Ha det bra alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar