måndag 28 juli 2014

Måndag


Jag sitter och helt enkelt njuter av den fina kvällen som är några grader svalare än det varit sista veckorna.

När jag vaknade i morse och det var lite svalare i sovrummet riktigt kände jag att idag ska sängkläder och mattor ut, sängkläderna är ute en sväng varje dag men mattorna var allt ett bra tag sen de fick luft, jag har bara dammsugit i flera veckor men nu kom skurhinken och svabben fram och med Ajax i vattnet blev det riktigt fräscht härhemma. En rensning bland krukväxter blev också nödvändig, jag har säkert slarvat med vattning och gödning och jag har slängt en del blommor.

Efter ett besök hos kusin  och Lotta bestämde jag mej för att klippa gräset på södra sidan huset och det var då nödvändigt för trots torkan var gräset långt, resterande klipps i morgon om vädret tillåter och det tror jag att det gör.

Just nu tycker jag att jag bor så fint, för en liten stund sen kom 2 flickor ridandes och alldeles nyss kom Anna  och lille William på kvällspromenad, undrar om storebror Erik har somnat.

Jag har verkligen latat mej när det har varit så tryckande varmt, 2 böcker har jag avverkat men i går kväll när det svalnade av lite tog jag fram stickningen och det kändes bra, det har blivit lite av handarbete under sommaren och inte tittar jag på TV för jag tycker inte att jag har ro att sitta inne när det är så fint ute.

Det blev ett litet avbrott i skrivandet för William med mamma kom in hit en sväng, kul med sån främmande på kvällskvisten. Tack för titten Anna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar