måndag 14 juli 2014

Måndag


I dag har jag gjort mej en förmiddagstur till Torsby, det kan vara lite kämpigt för mej som är så morgontrött att vara på banken klockan 11.00, men det gick alldeles ypperligt i dag. Jag skulle även till Vildas Bod men där var dörren låst och sista försäljningsdag var i fredags. I stället slank jag in på Gröna Rummet och köpte mej 2 vita krukor och så blev det en rosa streptocarpus.

Nu är jag hemma igen efter att inhandlat en ny gardinstång till köket och jag ska måla klart köksfönstret, vi fick sluta måla i onsdags för det var för varmt, färgen "knottrade" sej. Adam har varit duktig och målat allt det andra klart i går och strax ska tapeterna upp, det är så tomt i köket att det ekar.

Nu tror jag att vi klarat av alla student och konfirmationsfestligheter, det har varit ovanligt många i år, senast i lördags var vi samlade hos Marcus i Buda och blev bjudna på Italiensk Buffe vill jag kalla det, jättegott och trevligt.

De gamla skåpluckorna och kökslådorna körde jag bort till återvinningen och sen blev det gräsklippning, uja så varmt det var och skönt när det var klart. Fredag och lördag gjorde jag ingenting och inte i går heller, det blev sittande i altansoffan.

Nu ger jag mej och plockar fram pensel och färgburken för nu ska det målas lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar