torsdag 6 mars 2014

Torsdag


I dag har jag sett det verkliga vårtecknet här på Framnäs, tibastbuskarna håller på att slå ut och det är otroligt tidigt de brukar blomma i början av april.

Jag var in på Hantverkstan här i Ekshärad häromdagen för jag har hört att de skulle börja sälja garn, jag var i behov av en rundsticka och till min glädje fick jag se att de hade fått hem garner från Svarta fåret som de ska sälja och rundsticka fanns, det kommer säkert att bli bra. Lite presentartiklar finns också och det blev inköp av en present till Siv som hade födelsedag igår. Trevligt med något nytt.

Bosse var ju här hos mej i måndags och som jag trodde så satt vi så nära varandra som möjligt hela dagen så jag stickade nästan klar sjalen av det växtfärgade ullgarnet, i tisdags hängde jag ut sjalen för vädring och i går kom min svägerska hit och jag visade henne mitt alster och döm min förvåning, den luktade "sö", de lantliga dofterna kom fram i den fuktiga luften.

Veckans besök hos kusin klarade jag av i går, jag har minskat lite på besöken och när det inte är något särskilt får det räcka med en gång i veckan, äldre tanter kan bli riktigt krävande. Eftermiddagen var det kaffe hos Siv.

Just nu tycker jag att det är lite mysigt, det är ju fortfarande ljust ute men jag tänder mina ljuslyckor och hänger en sjal över axlarna och kryper upp i fåtöljen tillsammans med Maeve Binchys Vinter i drömhuset, städat över har jag gjort under dagen och i morgon kan jag göra vad som faller mej in.

Kvällen tillbringar jag med Antikrundan från Arvika och kanske Plus. 5 grader varmt ute. Undrar om Granngården lockar med lite penseér, måste kollas upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar