onsdag 14 mars 2018

onsdag


Vilken underbar morgon, att få vakna upp och solen skiner från en klarblå himmel. Jag hoppas verkligen att det här varar hela dagen för så grått och eländigt som det har varit sista tiden med massor av snö, ja det börjar bli jobbigt med en så lång vinter.

I fredags var jag till Torsby på träning och den timmen är guld värd, det är å skönt, dagen efter träning är ganska ok men på söndag känns det att man gjort något som kroppen inte är så van vid, det blir nämligen träningsvärk ett par dagar men det står man ut med.

Det har varit så mycket snö här ute så i måndags tänkte jag mej att stanna inne, men så fick jag för mej att jag skulle hämta posten och då ta bilen för jag är lite rädd fortfarande att jag ska halka, men så klart kom jag för nära snökanten och körde fast mej, fy så pinsamt, allt ordnade sej för grannen Lars-Ove kom och drog loss mej, Hur skulle jag klara mej utan Westlunds Lantbruksprodukter de får serva mej med en del.

Jag måste få berätta att i måndags bakade jag lite småkakor och det var länge sen, i går planterade jag om mina frösådder och hoppas att de växer bättre i kraftigare jord, jag sådde även gula tomater och så la jag en tomatskiva i en kruka och det ska komma upp plantor, det ska bli intressant att se hur det lyckas. Jag klippte mej också och handlade lite till mina grannar.

I dag tänker jag mej lite egentid vad det nu innebär när man alltid är ensam, men håller vädret i sej tänker jag tillbringa tid i solskenet på min veranda en kopp kaffe, någon kaka, en skön pläd och sitta och börja läsa Diana Gabaldons böcker som jag fick av en vän i söndags. Hennes böcker är fantastiska. Jag tycker om att vara hemma och pyssla lite, det är min egentid, jag behöver inte åka iväg någonstans för att shoppa, umgås med vänner utan familjen men vi är olika, jag trivs med att vara hemma och göra precis det jag vill, jag missunnar ingen någonting och så underbart att ha friheten att vara sej själv.

Ha det å bra i solskenet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar