fredag 19 januari 2018

Fredagkväll

I kvällningen har jag sett på lite konståkning och På Spåret samtidigt som jag stickat på en liten tröja. Jag tror att jag böjar bli lite trött på och strumporna och jag började titta på mitt lilla garnlager och fick för mej att jag ska sticka en liten barntröja så nu är jag på gång igen.

Vilken vinter vi fick, rejält mycket med snö och gudskelov att Westlunds finns som kommer hit och kör bort snön så att jag tar mej fram. Det är lite sämre med att komma till soptunnan men idag kunde jag med kryckans hjälp kasta bort soporna och biltaket ska man inte tala om, jag har sopat så gott det går men taket lyckades jag inte sopa av men jag skulle tanka idag och kom då på att jag chansar och åker till Gummiverkstan och Fredrik, han fixade bilen på nolltid så jag kunde åka till Torsby utan att risker att bli bötfälld om poliserna stoppar mej.

Som sagt, jag har varit på träning idag och jag måste säja att det blir lite svettigt i pannan och bakom glasögonen och lite på ryggen, min kropp är ju inte speciellt vältränad så det känns framförallt när passet är slut, en timme med uppvärmning på cykel styrketräning för ben och ja hela kroppen känns faktiskt och jag hoppas att det ska stärka mej under de tre månader som jag ska hålla på.

Jag har fått faktura från Landstinget idag, jag betalar skatt som alla andra, men så mycket jag fått för 200 kronor, en ny knäled, vård och omsorg ja allt är ju faktiskt otroligt, tänk om man skulle betala själv, jag är då så tacksam för den hjälp jag fått och fortfarande får på rehab. Den här träningsformen passar nog mej för att träna ensam är varken roligt eller stimulerande och inte har man redskapen heller. 

Jag har inte handlat på en vecka och det tänkte jag göra när jag var i Torsby idag men när jag var klar med träningen ville jag åka hem direkt, det var så moddigt inne i samhället och ibland är det svårt med parkering så jag gjorde mina inköp på Ica-Indianen som vanligt, ibland så tycker jag att det är så tråkigt att handla i samma affär jämt det är trevligt att handla livet nödtorft någon annanstans.

Nu hoppas jag innerligt att det inte kommer mera snö för jag känner att jag vill börja ta lite små promenade  men det får bli med kryckor och dubbar för jag litar inte på underlaget.

Ha en fin helg
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar