torsdag 11 februari 2016

Torsdag vecka 6


Efter tråkiga regniga dagar frös det till lite. Svenska Rallyt har lite tur ser det ut, men jag har haft aningens otur eller vad jag ska kalla det för. Skalmen på mina glasögon gick sönder förra helgen, den lossnade inte men det kändes inte bra på något vis så det var bara att leta fram ett par gamla och åka till Synsam i Hagfors för att få det fixat på stubinen trodde jag men så var inte fallet, en fjäder inne i skalmen har gått sönder och de behövde beställa en ny, i dag har jag hämtat mina glasögon och det kändes så bra att få dem tillbaka efter en dryg vecka och det kostade ingenting.

Av mina tandläkarbesök återstår nu bara ett, den 17 februari ska min brygga förankras och det ska då bli för väl, den provisoriska bryggan vill inte sitta fast, bryggan lossnade i lördags och i går fick jag den fastsatt igen men när Siv och jag förlustade oss med kaffe och semla i förmiddags var det dags igen, nu går jag med gluggen tills på onsdag.

Eftersom jag berättar om dåligheter så blev det ett besök på Vårdcentralen för när jag skulle hämta ut en medicin på apoteket hade jag inget recept så det måste åtgärdas, jag brukar vara noga med att se efter med medicinerna men den här gången glömde jag men det ordnar sej.

Allt är inte elände, jag har en fin bukett med tulpaner på köksbordet, jag har ätit mej mätt på korvsoppa och hembakad limpsmörgås, jag  tycker att jag har plockat undan inför helgen och i morgon ska jag så tomater, pelargoner och petunior, det är roligt och under helgen hoppas jag att skånska grannen tittar in mellan sträckorna i rallyt.

Allt har ju sin övergång men det är inte roligt med gamla dåliga glasögon och ett par tänder i en påse då går man inte med ett stort leende på läpparna.

Fint i dag med lite kyla kl 17.15 -0,9 grader


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar