lördag 27 februari 2016

Lödageftermiddag


Nu börjar det skymma efter en riktigt fin vecka med mycket sol och jag har faktiskt druckit en kaffetår ute på balkongen efter en tur på motionscykeln. Jag har varit fruktansvärt lat med motionerandet under vinter måste jag erkänna men denna vecka har jag cyklat några kilometer varje dag och till råga på allt får jag frisk luft eftersom jag har aktiviteten på balkongen.

Veckan som gått har varit lugn, i måndags när jag ätit frukost bestämde jag mej för att hänga ut mattorna innan jag åkte till kusin, för då var jag tvungen att dammsuga och torka av golven innan mattorna kom in igen på eftermiddagen och det kändes bra att det var rent på kvällen.

Jag plockade mej fastlagsris innan senaste snön kom, jag har lite påskpynt som jag hänger i riset, men när snön kom tappade jag lusten, i onsdags blev det lite pyssel med riset och nu när det varit så fint har jag börjat längta efter påskliljor att sätta på verandabordet och penseerna, jag bär dem gärna ut och in när det är kallt för jag tycker att de är så vackra. Jag funderar också på påskliljorna som jag har ute i trädgården om de kommer upp i år också, det ska bli spännande att se.

Jag har gjort två resor till Torsby på mindre än en vecka, i söndags var jag, syster och svåger till Sahlströmsgården och åt deras buffé, mycket gott och trevligt, det serverades bl a griskäke, det kan jag inte minnas att jag ätit förut men det var gott. Jag var tvungen att kika på ett styckningsschema när jag kom hem för min första tanke när jag såg skylten var en tandrad men det var mycket möra köttbitar tillagad som en gryta.

I går blev det ett nytt besök, kusin hamnade på sjukhuset í onsdags kväll så jag gjorde mej en tur för att titta till henne och hon hade väl piggnat till lite. Efter besöket unnade jag mej lite mat på Värdshuset Toria och sen blev det till att handla hem lite mat, jag kollade lite på bokrean men det var
inget som lockade mej.

I dag har jag inte varit värst aktiv, bara det vardagliga och en tur med bilen runt Grängen, jag tycker om att se när vattendragen blir större och sjöfåglarna börjar komma, jag hörde på radion att någon trana har kommit så våren är i sikte även om nätterna är kalla.

- 1,6 grader  och klart när klockan är 18.10

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar