söndag 23 augusti 2015

Söndagkväll


Nu har det strax gått två veckor sedan jag var inne på min blogg, jag skyller på det fina vädret. Dagarna har bara runnit i väg och jag sitter ute på verandan varje ledig stund jag har och de ser jag till att de blir många. Det är skönt ute i solen men nästan ännu finare på kvällskvisten när det börjar svalna av och det fina är ju att man kan tända lyktor när skymningen kommer.

Sen sist jag skrev har jag ju blivit ett år äldre,  jag fick en fin födelsedag med besök av dotter och syster med make, svägerska och goda vänner, och i fredags kom tvillingarna Karlén och hälsade på, dessa damer dricker inte kaffe utan jag bjöd på saft, Sun light, det va riktigt förargligt för den saften var ganska sur kan jag säja. En kusin kom också men henne fick jag bjuda på en kaffekopp.

I går var vi ju som tidigare sagts till Diner 45 i Stöpafors, en helt ny miljö för mej men det var trevligt. Det serveras ju hamburgare i alla dess former, vi åt en med bacon och cheddarost, marinerad rödlök och en massa andra röror och så pomes frites så klart. Det smakade mycket bra och vi var ganska så mätta när vi åkte därifrån. Det som var nytt för mej var att man fick 1 timme och 45 minuter vid bordet och det flöt på ganska bra. Kul var det.

Det har varit en del kalasanden ett tag här, förra lördagen var det bland annat mycket gott kräftor hos Åkerlundhs i Enebo, en riktig myskväll i deras fina uterum och på söndagseftermiddagen var det födelsedagskalas för Emma, också en fin eftermiddag med släkten och släkten från föräldrarnas båda sidor, det blev kanske inte rätt vi blir många när vi träffas.

Inför nya veckan väntas det gräsklippning, det tar några timmar, jag har klipp-permanenttid och där är jag inte riktigt säker på permanenten  jag måste nog ta ett snack med min eminenta frisör Cornelia, jag vet egentligen inte vad jag vill göra, ibland tycker jag att min naturliga hårfärg ska få komma fram, kanske ska färga mej som utväxen är för mina slingor har blivit så annorlunda av solen, vi får se, det brukar ordna sej och för det mesta så kommer jag hem och ser i stort sett likadan ut som när jag gick från frisören förra gången.

Ha en fin kväll alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar