måndag 21 augusti 2017

måndag


Kära nån, nu är äntligen 75-årsdagen passerad, jag som trodde att jag skulle kunna tassa förbi denna dagen utan större upptåg. Lite har jag ju förberett mej men det skulle inte bli något större kalas. Och det blev ett litet kafferep här på lördagseftermiddagen. Innerst inne i själen tycker jag att det är roligt att ställa till med kalas och jag tycker om att laga mat men som det nu är med värkande knän vill jag helst inte göra just något. Jag beställde kakor från Hembygdsgården, stora, fina och goda kakor, och syster Annica bakade skrädmjölsdrömmar, en riktigt fint dekorerad och jättegod tårta beställde jag av Helena Persson och så hade jag 2 hembakade tårtor. För min del tyckte jag att det blev bra eftersom jag inte ville göra någon stor dag av detta och god hjälp fick jag av Lotta och Annica.

Jag blev uppvaktad med blommor och presenter och syster med familj kom, svåger med familj och närmsta grannar, jag har inte bjudit någon och är så förvånad över att så många har uppmärksammat min födelsedag genom att hälsa till mej genom facebook.

Nu har vardagen kommit ikapp mej och här går jag nu med ont i ryggen, det började redan i går men man tror ju att allt ska gå över snabbt men det är nog så att med åldern tar allting längre tid vad som än ska ske, hoppas bara att det inte blir ett ryggskott,

I morgon har jag klipptid och då tänker jag gå till kära kusin och berätta för henne hur min födelsedag varit ibland har man inte så mycket att prata om och hon kan kanske berätta att hon hade främmande själv i går, hoppas att vi kan roa varandra en stund.

Nu skiner solen så fint ute på min veranda så jag tar med mej en bok ut och läser en stund och i kväll börjar Fråga Doktorn och i morgon Go kväll, det är början på hösten mina vänner.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar