söndag 29 juni 2014

söndag


Jag får väl be om ursäkt lite för jag var lite irriterad när jag skrev sist. Jag vill att allt ska flyta på på bästa sätt, när jag tar mina värktabletter vill jag känna att smärtan försvinner för en stund och går jag till apoteket vill jag ha det som förskrivits mej, nu har det gått några dagar och visst har det blivit en förbättring i mitt knä men det är inte ok och jag äter nog upp alla 40 tabletterna jag fick innan jag hör av mej på nytt.

Men vem ska kunna hjälpa oss med vädret, stackars er som har semester och det blir så här regnigt och kallt, kollade temperaturen i går kväll den visade 11 grader varmt och det var fest på Hamraberget, de serverade Motti o Fläsk och levande musik. Det är ju synd om de som arrangerar fester på denna underbara plats i skogen med dansbana, servering, grillar och kulörta lampor, hoppas att det kom folk trots vädret.

Jag plockar lite i mina skål och hyllor, i gå kväll fick jag för mej att jag ska plocka fram en kaffeservis för att använda till vardags, jag har nästan aldrig kalas eller bjudningar och serviser och glas blir ju inte använda men nu ska det komma fram lite. Vardagskopparna är ganska stora och av något engelskt porslin så dem kommer jag att använda som tekoppar. Det har börjat bli lite förändringar i mitt bohag och jag kommer säkert att få leta en del.

Jag har varit lite stillsam med handarbetet sen mitt knä började krångla men nu under helgen har jag börjat komma loss igen, nu är det bara ärmarna till flicktröjan kvar och så har jag börjat sticka en babyfilt, jag vill ha två handarbeten på gång så blir det inte enformigt.

Å regnet det bara faller ner, 40 mm sen i torsdagseftermiddag så nu tycke jag att det räcker med regn, det är dags för solen att komma fram nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar