torsdag 22 maj 2014

Torsdag


Nu ska det bli altanen igen och en mugg kaffe, en bok jag nyss börjat läsa ska jag avsluta dagen med, jag tänker inte göra något mera i dag.

Efter helgens konfirmationsfestligheter har vardagen kommit i fatt mej, i måndags gjorde jag just ingenting, tisdag började med gräsklippningen på södra sidan, maskrosorna blommar fantastiskt i år också och lite luriga är de, böjer ner blomman och ställer sej sen upp efter någon timme och i går blev det lite vardagssysslor, inte mycket men dammsugaren och trasan kom fram.

I dag har det varit säsongsavslutning på Församlingshemmet med St Olofskören som underhållning, kaffe och tunnbrödsrulle fick vi, jag tror det gubbröra som fyllning för nubbesallad tror jag inte att de använder där. Väl hemma blev det gräsklippning igen och just nu ser det riktigt fint ut på gräsmattorna. Jag måste börja planera för hur det ska se ut i blomlådor och rabatt, rosa pelargoner är det enda jag vet att jag ska ha sen får vi se vad Risbergs Handelsträdgård har att bjuda på, jag brukar inte gå tomhänt därifrån däremot är portmonnän ganska tunn.

Det är varmt idag, just nu 17.45 visar termometern på 26,1 grader och jag gillar inte att vara svett.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar