tisdag 13 maj 2014

Tisdag


Nu börjar det rulla på här hos mej, mina planer på att förnya köket ha tagit ny fart. Tapeterna har jag ju köpt tidigare och i söndags kom Ingela som ska hjälpa mej med att måla och tapetsera men då var det ju skåpluckorna och lådorna, det kom ju ett reklamblad i förra veckan om skåpluckor så i går förmiddag kom jag mej för med att ringa företaget och i morgon förmiddag kommer representanten. Nu känns det både spännande och roligt, det kommer säkert att dra med sej mera som t ex nytt kakel mm, mitt kök kommer att bli vitt fortfarande för jag kan inte tänka mej något annat och vitt kakel blir det säkert.

Men, ångesten kom krypande till mej, hur ser det ut i mina skåp och lådor för lite ordning behövs när det ska komma främmande människor och hur det ser ut i lådorna speglar ju hur människan är så i går fick det bli en översyn det blev allt lite plock och tork både här och där och i morse blev golvet torkat så i vilket fall som helst fick jag städat.

I dag har jag klippt och slingat mej och jag är riktigt belåten med mej själv efter veckans två första dagar, nu blir det reprisen på Grey´s Anatomy, jag tröttnar aldrig på den serien.

Mulet men 13,1 grader varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar