söndag 26 november 2017

Söndagkväll


Nu ska jag strax dra igen blixtlåset i min packade väska för att i morgon bitti  åka till Sjukhuset och få min knäled. Dagen har varit full av funderingar om hur nu detta skall gå, om jag ska sövas eller ryggmärgsbedövas vet jag inte förrän det är dags kl 10.00 i morgon. Det känns lite obehagligt att veta att man tappar kontrollen under en tid, hur det känns att vakna upp mm, det här gör mej både skräckfylld och lite nyfiken.

Jag har inte börjat att pynta något inför julen, en hyasint  och novemberkaktus som blommar och en amaryllislök har jag planterat, i fredags fick den lilla grantoppen komma in och jag hängde i lite snöflingor om Lotta brodera ,samt små änglar och lite tomtar. Under veckan har jag plockat fram alla tomtar som jag ska ha på altanbordet, ljusstakar och slingor är kollade och de fungerar.

Lotta och Eilert kom hit och fågelbordet kom fram så nu är det fritt fram för småfåglarna att äta solrosfrön och nötter, ekorren var här igår och försåg sej samt hackspetten, den äter på späcket som jag hängt ut och den är alldeles grå på magen av det feta.

Vilket regnande det var i dag, danske grannen Lars och sonen Emil kom för att ha en semestervecka i sitt fritidshus och de hade med sej en så vacker gran, kungsgran som passade perfekt i julgransfoten ute på verandan, den ska vi pynta i slutet av veckan då alla ljusstakarna ska komma fram.

En fin eftermiddag med fika, pepparkakor, ädelost och chiliost smakade och trots lite språksvårigsheter hade vi en trevlig stund vi fem runt kaffebordet och riktigt trevligt med en dansk pojke på 5 år som var riktigt glad idag trots en så lång bilresa.

Håll en liten tumme för mej i morgon så att allt går bra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar